Deprem Yardım

Yapılan Anket'e Göre Ağva Sağlık Ocağı Yetersiz

Yapılan Anket'e Göre Ağva Sağlık Ocağı Yetersiz
Yapılan Anket'e Göre Ağva Sağlık Ocağı Yetersiz

Özel Haber Ağva'nın Sesi olamaya devam ediyoruz. Bilindiği üzere Ağva'da sağlık kurumlarının yetersiz olması Ağva halkı her daim bahseder bunu Ağva'ya gelen turistte söyler. Ağva coğrafi koşullarına göre tam insanların yaşayabileceği bir yer, gerek yollarının düz olması gerekse doğanın hemen yanında olması nedeni ile insanları kendine çekmektedir ama Ağva'da evleri olan insanların yarısından fazla Ağva'da sağlık kurumlarının yetersiz olmasından dolayı ikametgahlarını ne yazık ki Ağva'ya almıyorlar. Yaz aylarından bir veya iki ay kalıp gidiyorlar. Bunun böyle olmasının da asıl sebebi olarak da sağlık kurumlarının yetersiz olmasından kaynaklı olduklarını söylüyorlar.

15 Ekim 2018 tarihinde sosyal medya'dan yapmış olduğumuz "Sizce Ağva Sağlık Ocağı Yeterli mi ?" anketine 255 kişi katıldı. 255 kişi içerisinden 10 kişi EVET yanıtını verirken 245 kişi de HAYIR yanıtını verdiler.

Yapılan Anket'e Göre Ağva Sağlık Ocağı Yetersiz
Yapılan Anket'e Göre Ağva Sağlık Ocağı Yetersiz

Ankete verilen cevaplardan bazıları;
  • "Yetersiz . Düşüne biliyor musun Ağva'da Cumartesi Pazar Reçeteli İğne Vurduramıyorsunuz. Annem Kas spazmı geçirdi tutuldu çok acı çekiyor zar zor arabamla Ağva'ya gittik yok iğneyi vurduracak yer yok 112 ambulansa binecek bir iğne için Şileye gidecek 112 deki sağlıkçılar iğne vurmayı biliyor ama çocukların yetkisi yok Cumartesi Pazar günü Ağva'da hastanlanma."
  • "Ağva'nın deniziyle biliniyor hasta olunca nereye gideceğimizi düşünüyoruz hastane istiyoruz"
  • "Hep Şile diyorsunuz Şile dede olsun Ağva da da ihtiyaç olan her yer de"
  • "Malesef çok yetersiz gecede acık olması lazım diyecem de gündüz bile yeterli hizmet alamıyoruz Şile'ye gitmek zorunda kalıyor vatandaşlar"

Anket 19 gün sonra sona eriyor. Anket ile gelişmeler güncellenmeye devam edecek.

Anket:
https://www.facebook.com/agvaninsesi/posts/1886833111401270

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu