CHP Şile belediye başkan adayı Şecaattin Güney'den kamuoyuna duyuru !

CHP Şile belediye başkan adayı Şecaattin Güney'den kamuoyuna duyuru !

CHP Şile Belediye Başakn Adayı Şecaattin Güney hakkında çıkan dedikodular hakkında bugün sosyal medya hesabından bir açıklama geldi. Açıklama şu şekilde;

"Son Günlerde kamuoyunda adaylığımla ilgili olumsuz algı yaratılmaya çalışılmaktadır Siyasi hayatım boyunca Sosyal Demokrat çizgimi hiç değiştirmedim Daima CHP nin başarısı için çalıştım geçmişte Şile Halkı bana üç Dönem Belediye Başkanlığı görevini verdi Şileye. Önemli hizmetler yaptım hiç bir ayırım yapmadan her siyasi görüşteki halkımıza kucağımı açtım Bu nedenle halkımızın takdirini ve beğenisini kazandım.

$ads={1}
O nedenle partim 31 Mart Yerel Seçimlerde Beni Aday gösterdi şimdide seçimleri kazanmak için var gücümle çalışıyorum Siyasi güç Adayın Geçmişi çizgisi başarıları halkın takdiri ve desteği ile oluşur Bundan yoksun Adaylar algı ve dedikodu yaparak gerçekleri saptırarak güç yaratırlar bu suni güçtür kişiyi neticeye götürmez olsa olsa günü kurtarır. 

Benim gücüm siyasi ideolojim geçmişte Şileye yaptığım hizmetler ve bunun sonunda halkın takdirine mazhar olmamdır Sokakta yaratılmaya çalışılan algı CHP. Örgütünü ve Şile Halkını Adayın etrafında kenetlemiştir Bugün Düne göre daha güçlüyüz sonuca emin adımlarla yürüyoruz. Adalet Yerini Bulacaktır. 

Saygılarımla..."

CHP Şile Belediye Başkan Adayı Şecaattin Güney'den Kamuoyuna Duyuru !
CHP Şile Belediye Başkan Adayı Şecaattin Güney'den Kamuoyuna Duyuru !

Yorum Gönder

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski