Deprem Yardım

Ağva’nın en genç muhtar adayı Ömer Faruk Yılmaz

Ağva’nın en genç muhtar adayı Ömer Faruk Yılmaz

12 Temmuz 1990 yılında Ağva’da doğdum ve gençlik yıllarımı Ağva’da geçirdim. Ailem 40 yılı aşkın bir süredir, Ağva’da ticaret ile uğraşmakta, bu sebeple her kesimden insanlarla diyalog halindeyim.

Çocukluğumdan beri Ağva’nın problemlerini ve bu problemlerin çözümünde öncülük etmesi gereken muhtarlık kurumunun pasivize konumda olmasını tecrübe ettim.

Uzun yıllar bu acı tecrübeye ortak olduğumuz dost, arkadaş ve hemşerilerimizin desteğini yanımıza alarak muhtarlık kurumunu ayağa kaldırmayı hedefliyoruz.

$ads={1}
Bu hedefe yürürken yanımızda olan insanların tecrübesiyle gençliğin dinamizmini birleştirerek akılcı, aktif ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket etmekteyiz.

Ağva’da aktif siyaset yürüten tüm partiler ve Ağva halkından aldığımız güzel tepkilere baktığımız da doğru yolda yürüdüğümüz inancındayız.

Bu yolda yürürken kurmuş olduğumuz sosyal medya ve reklam ekibimiz, saha çalışanlarımız ve sponsorlarımızla ekonomi, eğitim, spor ve sosyal hayat konularında yeni projeler ve iyileştirmeler üzerinde yoğun bir tempo ile çalışmaktayız.

Ağva’yı daha yaşanılabilir bir hale getirmek için çıkmış olduğumuz bu yolda fikir birlikteliği yapacağımız her kesimden destek ve görüşleri beklemekteyiz.

Saygılarımla…

Ömer Faruk YILMAZ
Ağva Merkez Mahalle Muhtar Adayı

Sosyal Medya Hesapları;
Facebook : https://www.facebook.com/omeryilmazagva/
İnstagram : https://www.instagram.com/omeryilmazagva/

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu