Deprem Yardım

Ağva, 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutladı

Ağva, 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutladı

Resmi Bayramlarda İlçe düzeyinde etkinlik düzenlendiği için Ağva'da sabah halkın katılacağı bir kutlama yapılmıyor. Ağvalılar ise her yıl kendi imkanları ile hazırlık yaparak Cumhuriyet Bayramını kutluyorlar.

$ads={1}
Bugün sabah saat 10:00'da Ağva halkı, Ağva Çok Amaçlı Lise önünde buluşup Ağva Meydanında bulunan Atatürk büstü önüne ellerinde Cumhuriyet Dövizleri, bayraklar ve çiçeklerle yürüdüler.  Halk tarafından yapılan törene Ağva Merkez Mahalle Muhtarı Ersin Külahlı, Şile Belediye Meclis üyesi Bilal Sönmez de katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Ağva eski Belediye başkanı Ali Acar günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Sema Varol ve Yaşar Kahraman ise törene şiirleriyle eşlik ettiler. Akşam saat 20:00'da Belediyenin organize ettiği fener alayına katılım sağlanacak.

{getButton} $text={Resimlere Bakınız} $icon={Icon Name} $color={Hex Color}

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu