Virüsün Gösterdikleri

Virüsün Gösterdikleri

Sevgili Ağva'lı ve köylerimizin çok değerli insanları,

Hepimizin evlere kapandığı, evde adeta hapis hayatı yaşamaya başladığımız şu günlerde,moda olduğu üzere biraz sohbet etmeyi düşündüm. ( Hapishanelerde bulunan mahkumların durumunu) bize en iyi şekilde anlatacak ve özgürlüğün ne kadar değerli olduğunu idrak edebileceğiz. Bu arada gerek hastanelerde bu hastalıkla boğuşan insanlarımız için acil şifalar diler, Allah'ın rahmetine kavuşanlar için, Ailelerine baş sağlığı ve sabırlar versin diyorum.

Amacımız kesinlikle siyasi etkileşim ve algı peşinde olmadığımızı belirtmek isterim. İster sağcı olun, ister solcu olun, ama yiğidin hakkını yiğide vermesini bilmek insanlık görevidir. Bu virüs, Çin'den Dünya'ya hızla yayılmaya başladığı ilk günden beri, Büyük bir özveriyle çalışan başta Sağlık Bakanımız ve hastanelerde görev yapan bütün sağlıkçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerek, Amerika'ya gerek o gözümüzde çok büyüdüğümüz Avrupa'lıların düştükleri duruma bakınca, Ülkemizin, bu kadar badirelerden sonra bile (pkk ve Suriye) güçlü bir şekilde ayakta duruyor.

$ads={1}

Güçlü ekonomilere sahip ülkelere yardım götürebiliyorsa ve İMF den para yardımı istemeyen 2 ülkeden biri (Rusya ve Türkiye) oluyorsa, ekonomimiz bitti! diyenlere en güzel cevaptır bence. Seversiniz sevmezsiniz ancak, milletin oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanına herkes saygı duymak zorunda...

Cumhurbaşkanı ihtiyacı olan vatandaşlara yardım için başlattığı bir kampanya var. Bu Türk ekonomisinin bittiği anlamına gelmez (bu bir insanı yardımlaşmadır), Mutlaka kendi ihtiyacımız varken neden başkalarına yardım yapıyoruz diyenlere diyorum ki; Türk insanın zayıfa, düşküne, yardım etmek genlerinde var.

Bu Allah'ın Müslümanlara bir lütfüdür. Kurtuluş savaşında yaralanan düşmanını, sırtında hastaneye taşıyan askerin o dillere destan kutsal ve şerefli hareketi hala anlatılıyorsa, Türkiye'nin yaptığı bu yardımlar, virüs sonrası kurulacak yeni Dünya'da, hakkettiği, itibarı görmesini sağlayacaktır. Cumhurbaşkanı dedik, yardım kampanyası dedik, bu kampanyayı başlatan Cumhurbaşkanına, adı muhalefet partisi olduğu ve sırf muhalefet etmek ve Cumhurbaşkanına düşmanca hareket ederek adeta hiçe sayarak belediyeleri aracılığıyla yardım kampanyası başlatmak, ayrımcılık yapmak bölücülük yapmak değil mi ? Türkiye Cumhurbaşkanını böylesine art niyetle yabancı medyalara malzeme vermiş olmuyor mu ? Benim bir vatandaş olarak, Müslüman olarak, şahsi çıkarlarım için parti değil, Vatan ve Millet adına, ülkenin kalkınması için gecesini gündüzüne katarak hizmet edenlerden Allah razı olsun diyorum.

İnsanlar, bilip bilmeden, görüp görmeden görev yapan insanlara attıkları iftira olsun veya gerçek olsun ben yapılan hizmete, kazandırılan eserlere bakarım. Çok dürüst siyasetçiler geldi geçti de, kendileri değilse de çevreleri malı götürdü.Onlar beni ilgilendirmiyor, hesabını Allah'a verirler. İnsanlar dürüst olur, iyi niyetli olur hizmet yoksa ne işime yarar ? Cennetin yolu bile iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir.

Okumuş olduğunuz yazı, köşe yazarımız "Bekir Sarı" tarafından yazılmıştır. {alertInfo}

Yorum Gönder

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski