Deprem Yardım

Ağva’nın elektrik kesintileri tarih oluyor !

Ağva’nın elektrik kesintileri tarih oluyor !

Ağva’nın En Önemli Sorunlarından Biri Olan elektrik kesintileri artık son buluyor. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın TEİAŞ ve AYEDAŞ nezdinde ki ısrarcı girişimleri ile geçtiğimiz Haziran ayında sözü alınan “İndirici Merkez” sonunda tamamlandı. 

Teiaş ve Ayedaş ortaklığında projelendirilen yaklaşık 15 milyon TL’lik yatırım değerine sahip, 154.5 / 34.5 kw 50 mva gücündeki “İndirici Merkez”in hizmete açılışı 7 Kasım günü yapıldı. 

$ads={1}

AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve Ayedaş yetkilileri ile birlikte tesiste incelemelerde bulunan başkan Ocaklı “Verdiğimiz bir sözü daha tutmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Ağva’nın elektrik kesintileri sıkıntısı artık tarihe karıştı. Ağva’mıza hayırlı olsun. “ dedi. Başkan tüm paydaş kurumların ve devletin imkanlarının Şile halkı için seferber edilmeye devam edileceğini vurguladı.

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu