Deprem Yardım

Ağva deresi mi ? Derdi mi ?

Ağva deresi mi ? Derdi mi ?

Ağva'mızın doğu kıyısında kavis çizerek adeta Ağva'yı kucaklarcasına sararak akan deremizin, kıyısı boyunca düzenlenen "Aşıklar Yolu " çevre düzenlemesi için Şile belediye yetkilileri, Ağva'lı hemşehrilerimizle bir toplantı yaparak fikir alışverişinde bulunmuş ve bir komisyon kurulmuştur. Bahsi konu olan yerde şikayetler, genellikle orada kayıklarını bağlayanlar  ile ilgilidir. Bu kayık ve sandal sahipleri, dere kenarına gelişigüzel barakalar yaparak, görüntü kirliliğine sebep olmaktadırlar. Bu görüntü, insanların oralarda rahatça yürüyüş yapmaları ve gezmelerine imkan vermemektedir. Bunun sebepleri herkesçe malum.

Komisyonda görev alan arkadaşlar, yapılacaklar hakkında en doğru kararı vereceklerdir. Ben de burada kendi düşüncelerimi ifade etmek istiyorum.

$ads={1}

Bu konuda öncelikle dere kenarı boyunca uzana barakalar kaldırılmalı,kayıkların toplu olarak bağlanabileceği  bir alan oluşturarak, kalan yere belediyeye ait bir sosyal tesis yapılmalıdır. Ağva'da plaj tesislerinde Gutto adı altında bir tesis var ancak, merkeze uzaklığı göz önüne alınırsa orada yaşayan insanlar gidememektedir Nüfus yoğunluğu daha çok bahse konu yere yakın olduğundan, orada yaşayan yaşlı genç herkesin ihtiyacına cevap veren bir tesis olur, hem de kapanın elinde kalan bir yer olmaktan çıkar.

Sağlıklı günler dilerim.

Okumuş olduğunuz yazı, köşe yazarımız "Bekir Sarı" tarafından yazılmıştır. {alertInfo}

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu