Deprem Yardım

Ağvaspor'un TFF 2. Amatör Lig Rakipleri Belli Oldu!

Ağvaspor'un TFF 2. Amatör Lig Rakipleri Belli Oldu!

Ağvaspor, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Amatör Lig'in 20. Grup'ta mücadele edecek. Bu heyecan dolu lig maratonunda Ağvaspor, 9 takımlı grupta 18 maç oynayacak. 

Futbol Şube Sorumlusu Mert Akyıl, Ağvaspor'un bu sezondaki hedeflerini ve beklentilerini paylaştı. Akyıl, "Heyecanlıyız, yolun sonu şampiyonluk olsun. Takımımızı en iyi şekilde temsil etmek ve başarıyı yakalamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz." şeklinde konuştu. 

Ayrıca, Ağva'nın değerli hemşerileri ve iş adamlarının takıma desteklerini beklediklerini vurgulayan Akyıl, "Ağva'lı hemşerilerimizin ve iş adamlarımızın takımımıza hem maddi hem manevi olarak destek olmalarını bekliyoruz. Bu desteklerle daha güçlü bir şekilde sahaya çıkacak ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

TFF 2. Amatör Lig'in başlamasını heyecanla bekleyen Ağvaspor taraftarları da takımlarına destek olmak için sabırsızlanıyor. Ağvaspor'un başarılı bir sezon geçirmesi için tüm Ağva halkının desteği büyük önem taşıyor.

İşte Ağvaspor'un rakipleri;

Ağvaspor'un TFF 2. Amatör Lig Rakipleri Belli Oldu!

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

6 Yorumlar

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

  1. Helal olsun gençler. Başarılar dilerm

    YanıtlaSil
  2. Aferin sizlere

    YanıtlaSil
  3. Gençler büyüklerin yapamadığını yapmış

    YanıtlaSil
  4. Artık maçlara hazırız

    YanıtlaSil
  5. Bir deplasmanımız yok mu :D

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu