Deprem Yardım

Ağvaspor, Lider Tuzla Anadolu Sporu 4-1'lik Net Skorla Yendi


İstanbul 2. Amatör Ligi 20. Grup'ta nefesler tutulduğu bir maçta Ağvaspor, evinde Tuzla Anadolu Spor'u ağırladı. Sahasındaki üstünlüğü ve seyirci desteğiyle cesur bir performans sergileyen Ağvaspor, rakibini 4-1'lik net bir skorla geçerek sahadan galip ayrıldı. Bu sonuçla Ağvaspor, evindeki ilk galibiyetini elde etmiş oldu.

Mücadelenin oynandığı Şile Stadı'nda gerçekleşen karşılaşma, Ağvaspor Kulüp Başkanı Mehmet Osmanağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından protokol tribününden yakından takip edildi. Sahaya baskılı bir oyunla çıkan Ağvaspor, rakibine adeta nefes aldırmadı. Gollerin adeta sıralandığı maçta Ağvaspor'un skor yükünü Gökay Şentürk (2 gol), Serhat Aydoğan ve Ahmet Arif Kahraman attığı gollerle taşıdı.

Ağvaspor'un bu önemli galibiyeti, takımın moralini üst seviyelere çıkardı ve gelecek maçlara daha da güvenle bakmasını sağladı. Lider Tuzla Anadolu Sporu karşısında alınan bu net zafer, Ağvaspor'un şampiyonluk yolunda önemli bir adımı olarak kaydedildi.





Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu