Deprem Yardım

Şile Belediyesi, Öğretmenleri Unutmadı: 24 Kasım Programı Renkli Anılara Sahne Oldu

Şile Belediyesi, Öğretmenleri Unutmadı: 24 Kasım Programı Renkli Anılara Sahne Oldu

Şile Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, Şile Nikâh Sarayı'nda gerçekleşti. Programa, ilçede görev yapan tüm öğretmenler ve ilçe kamu protokolü katıldı. Ev sahipliğini Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı'nın üstlendiği etkinlikte, eğitim camiası mensupları ve aileleri bir araya geldi. 

Başkan İlhan Ocaklı, programda yaptığı konuşmada, çocukların daha iyi bir şekilde yetişmesinde öğretmenlerin büyük emeği olduğunu vurgulayarak, İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan'ın da katılımıyla düzenlenen programın anlamına dikkat çekti. Başkan Ocaklı, öğretmenlerin toplumun geleceğini şekillendiren önemli aktörler olduğunu belirterek, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak, tüm öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tebrik etti. 

Programın sonunda Başkan Ocaklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan'a özel bir hediye ve çiçek takdim etti. Şile Belediyesi tarafından öğretmenlere özel olarak hazırlanan hediyelerin de dağıtıldığı etkinlik, duygu dolu anların yaşandığı bir buluşma oldu.

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu