Deprem Yardım

Ağva'da Veteriner Klinik İhtiyacı: Masrafların ve Ulaşım Zorluklarının Gölgesinde

Ağva'da Veteriner Klinik İhtiyacı: Masrafların ve Ulaşım Zorluklarının Gölgesinde

Ağva, doğal güzellikleri ve sakin atmosferiyle bilinirken, hayvanseverlerin dikkatini çeken bir sorunla karşı karşıya. Şile'de veteriner klinikleri mevcut olmasına rağmen, Ağva'da bu hizmetten yoksun olmanın yol açtığı zorluklar giderek artıyor. 

Ağva ile Şile arasındaki 40 km'lik mesafe, evcil hayvan sahipleri için ciddi bir engel teşkil ediyor. Özellikle Ağva ve çevresinde yaşayan hayvanseverler, evcil dostlarını tedavi ettirmek için Şile veya Kandıra'ya gitmek zorunda kalıyor. Bu durum, hem zaman kaybına neden oluyor hem de masrafları artırıyor. 

Özellikle araçları olmayan vatandaşlar, evcil hayvanlarını tedavi için taksi tutmak zorunda kalıyor. Bu da beraberinde ekstra maliyetleri getiriyor ve hayvanseverleri maddi sıkıntı içinde bırakıyor. Ayrıca, bu uzak mesafe, acil durumlarda hayvan sağlığı açısından kritik bir bekleyiş sürecine sebep olabiliyor. 

Ağva ve çevresinde yaşayan vatandaşlar, bu durumu düzeltmek ve yerel ihtiyaçları karşılamak adına Ağva'da bir veteriner kliniğinin açılmasını talep ediyor. Önerilen veteriner kliniği, bölgedeki evcil hayvanların sağlık sorunlarına hızlı ve etkili bir çözüm sunarak, vatandaşların masraflarını azaltacak ve ulaşım konusundaki zorlukları ortadan kaldıracaktır. 

Ağva sakinleri, bu temel ihtiyacın karşılanmasıyla birlikte hem hayvan dostlarına daha iyi bakım sağlayabileceklerini hem de ekonomik olarak rahatlayacaklarını düşünüyor. Konuyla ilgili yerel yönetim ve ilgili kurumların duyarlılık göstererek çözüm üretmesi, Ağva'nın hayvanseverleri için önemli bir adım olacaktır.

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

3 Yorumlar

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu