Deprem Yardım

CHP Şile Belediye Başkan Adayı Özgür Kabadayı Oldu

CHP Şile Belediye Başkan Adayı Özgür Kabadayı Oldu

31 Mart yerel seçimleri için CHP Şile İlçe Başkanlığı, adayını 80 gün önceden açıkladı. Beş aday arasından seçilen Özgür Kabadayı, parti meclisinin kararıyla belediye başkanlığı için yarışacak isim oldu. 

44 yaşındaki genç aday, adaylık açıklamasını yaparken parti merkezini coşturdu. Açılış konuşmasını ilçe başkanı Aras Arslan gerçekleştirdi. Aras Arslan, memnuniyetini dile getirerek, 31 Mart akşamında birlik ve beraberlik ruhuyla CHP bayrağını Şile Belediyesi'nde dalgalandırmayı hedeflediklerini belirtti. Ardından sözü belediye başkan adayı Özgür Kabadayı'ya bıraktı. 

Adaylık sürecinde kendisine destek olanlara teşekkürle başlayan Kabadayı, "Şile'nin doğal güzelliklerine, zengin kültürüne ve tarihine yakışır bir belediye başkanı olmak istiyorum" dedi. Daha yaşanabilir bir Şile için üreten, israfı azaltan ve şeffaf hizmet eden bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade etti. Herkesle eşit mesafede durarak gönüller kazanacaklarını vurgulayan Kabadayı, "Hep birlikte sevgi, dayanışma, birlik ve beraberlik içinde yürüyeceğiz" dedi. 

Sosyal ve demokrat belediyecilik anlayışlarını vurgulayan genç aday, "Kazanacağız" sözüyle kampanyasını noktaladı. Kabadayı, Şile'nin dört bir yanında birlik sağlama sözü verdi, hiçbir kırgınlığa yer vermeden galibiyet için taahhütte bulundu.

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu