Deprem Yardım

Ağvaspor, İstanbul 2. Amatör Ligi'nde İlk Resmi Maçına Çıktı


İstanbul 2. Amatör Ligi'nin heyecan dolu mücadeleleri devam ederken, 20. Grup'ta Ağvaspor ile İstanbul Çorumspor arasında gerçekleşen karşılaşma, futbolseverleri adeta nefes kesen anlara şahitlik etti. İBB Esatpaşa Stadı'nda oynanan müsabakaya yağmurlu bir havada başlandı. İki takım da sahaya galibiyet parolasıyla çıktı ve taraftarlarını memnun etmek için ellerinden geleni yaptılar. 

Ancak maçın başından itibaren karşılıklı ataklarla geçen mücadelede skor tabelası uzun süre değişmedi. İstanbul Çorumspor'un erken bulduğu golle Ağvaspor, maçın büyük bir bölümünde skorun gerisinde kaldı. Ancak futbolun hikayesi her zaman beklenmedik anlara gebedir. Dakikalar ilerledikçe Ağvaspor, rakibine baskı yapmaya başladı ve son dakikalarda daha etkili bir oyun sergiledi. 


Ve işte tam 89. dakikada sahneye Ağvaspor'un genç yeteneği Arda Şirin çıktı. Köşe vuruşu sonrası gelişen atakta, Arda'nın kafa vuruşuyla top filelerle buluştu ve skoru 1-1'e getirdi. Bu golle Ağvaspor, maçın bitiş düdüğüne kadar skoru korumayı başardı ve sahadan 1 puanla ayrılarak moral buldu.

Karşılaşma sonrası Ağvaspor teknik direktörü İsa Varlı; "İlk resmi maçın heyecanı oyunculara yansıdı maalesef, amacımız galibiyetti. Birçok pozisyon kaçırdık kendi hatamızla bir gol yedik oyunun üstünlüğü hep bizdeydi, maalesef yine rezil bir hakeme denk geldik. Rakip en az 10 kere yerlere yatarak vakit geçirdi. Kendi oyuncuları maç oynanırken tekme tokat birbirlerine girdi, her ne hikmetse hiç birisine kart ta göstermedi. Maç 3-4 dakika sadece kendi aralarındaki kavgayla geçti. 4 dakika uzatma verdikten sonra 2 dakikada maçı bitirdi yine bir karmaşa bizden rakipten birisine kırmızı kart vererek rezilliğine son verdi. Cumartesi günü gurubun üçüncü ciddi rakibiyle oynayacağız iyi bir maç olacak müsait olan herkesi bekliyoruz. Amacımız şampiyonluk!" dedi.

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu