Deprem Yardım

Ağvaspor - Pendik Yenişehir Gençlikspor Maçı: Beraberlikle Sonuçlandı


İstanbul 2. Amatör Ligi 20. Grup'ta heyecan doruktaydı. Ağvaspor, ilk haftada deplasmanda elde ettiği 1 puanın ardından ikinci maçında lider Pendik Yenişehir Gençlikspor'u ağırladı. Saha avantajını iyi kullanan Ağvaspor, baskılı bir performans sergiledi. 

Ancak, Ağva temsilcisi sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılarak ilk resmi maçında bir puanla yetindi. Maçın hakemi Ebubekir Bayrambey olurken, yardımcı hakemler Sinan Karakaş ve Furkan Kurtkaya görev aldı. Müsabakada saha komiserliği ise Muharrem Simit tarafından yapıldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Ağvaspor oldu. Ancak, mücadelenin 30. dakikasında Pendik Yenişehir Gençlikspor'dan Umur Yiğit Özgürek kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 


Ağva temsilcisi, baskısını artırarak aradığı golü ilk yarının sonlarında Salih Aslan'ın golüyle buldu ve soyunma odasına 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısının 51. dakikasında Pendik ekibi Emre Bütün'ün kafa golüyle skoru eşitledi: 1-1. Ancak, 58. dakikada konuk ekip penaltı kazandı. 

Ağva kalecisi Umut Demirtaş, Tayfun Şahin'in penaltısını kurtararak rakibine galibiyet şansı tanımadı. Kalan süre ve uzatma dakikalarında Ağvaspor'un baskısı gol getirmedi ve mücadele 1-1 berabere sona erdi. İkinci maçından da beraberlikle ayrılan Teknik Sorumlu İsa Varlı'nın öğrencileri, gelecek hafta deplasmanda Kirazlıtepespor ile karşılaşacak. Lider Pendik Yenişehir Gençlikspor ise 7 puana yükselerek evinde İstanbul Çorumspor'u ağırlayacak.

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu