Deprem Yardım

Her şey kendi elimizde

Her şey kendi elimizde

Corona virüs sebebiyle evde kalmamız ve kendimizi, sevdiklerimizi korumamız gereken bir süreçteyiz. Bu durumla başa çıkmak, hayata her zaman pozitif bakmak ve yaşanılan olaylardan ders çıkarmak da bizim elimizde.

Negatif düşünceler içine girdiğiniz zaman sahip olduklarınızın farkında olun ve şükredin, sizi mutlu eden ve neşelendiren şeylerden asla vazgeçmeyin, olumsuz durumları olumluya çevirmek için çaba sarf edin, her gün yeni şeyler okuyun, komik filmler izleyin çünkü kahkaha attıkça zihnimiz gerçekten mutlu olduğuna inanıyor ve en güzel hormonları salgılıyor.

$ads={1}
Evde spor yapın çünkü spor mutluluk veren hormonları tetikler. Aileler ile her gün bir konu seçip sohbet edin. Tabi ki geleceğinizi planlamaya devam edin. Ne kadar zor zamanlar geçiriyor olsak da, (bu günlerin geçeceğini hep kendinize hatırlatın) güne güzel duygularla başlamak, enerjiniz yüksek olarak devam edebilmek çok önemli. İyimser olmaktan vazgeçmeyin, gerçekleri de hep aklınızda bulundurun.

 
Okumuş olduğunuz yazı, köşe yazarımız "Ece Denizer" tarafından yazılmıştır. {alertInfo}

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu