Deprem Yardım

Ahlak Sorunları

Ahlak Sorunları

Sevgili dostlar,

Yazıma başlamadan önce tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Ramazan-ı şeriflerinin yüce Allah'tan hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Evlerimizde kalmak her ne kadar sıkıcı olsa da, geçirilen zaman içinde insanın yapabileceği aktivitelerde haliyle ne yazık ki sınırlı oluyor. Bunların başında Televizyonlar geliyor. Tabi Telefonları yabana atmamak gerek. Akıllı telefonlarla artık, Alışveriş, Fatura ödemeleri, banka ödemeleri, para çekme ve yatırma gibi işlerinizi oradan oraya koşturmadan kolaylıkla yapabiliyorsunuz.

İnternet hayatımızı ne kadar kolaylaştırdı...

Hayatımızı böylesine kolaylaştıran, bu teknolojinin, olumlu olduğu kadar olumsuz etkilerini düşündüğümüz zaman, eski günleri yad etmeden geçemiyorum. Şöyle ki; Telefonlarla, küçük çocukların bile bu kadar içli dişli oldukları, Aile içi ilişkilerin ne denli koptuğunu falan anlatmak değil amacım.

$ads={1}

Onlardan zaten herkes şikayetçi...

Televizyonlarda yayınlanan kadın programlarını eminim evde kaldığınız zamanlarda, gerek ailenizle,
gerek eşinizle seyretmişsinizdir. Bu programlarda çoğunlukla evli barklı, çoluk çocuk sahibi kadınların, erkeklerin nasıl evlerinden başka kadınlar ve erkeklerle kaçtıklarını televizyon ekranlarında utanmadan anlatılanları duydukça inanın bu çağda, bu insanlarla aynı havayı solumaktan nefret ediyorum.

İnsanları sapkınlaştıran davranışlara neden olan, işte bu sevgili İnternetimiz! Bu gibi ahlaksızlıkları eskiden insanlar yapıyorlar mıydı ? sanmıyorum. Olsa bile, bu kadar arsızca, yüzsüzce, ahlak kurallarının hiçe sayıldığı bir şekilde değil, yapanın öldürülmesine varan sonuçları olan bir suçtu!

Şimdiki erkekler, adeta bir hata yaptın affediyorum ne olur geri dön, diye yalvarıyorlar...

Bu insanların tanışmaları, sosyal medya, genellikle Facebook üzerinden bir resmin, bir beğenmenin ardından yapılan yakınlaşmalardan kaynaklandığını görebiliyoruz.

Müslüman Türk toplumu olarak, bu gibi davranışlar, gelenek görenek ve törelerimize çok yanlış davranışlar, çok kabul görmese de, yetmiş iki buçuk milletin yaşadığı ülkemizi, kirleten bu tip insanları Allah ıslah etsin diyorum...

Okumuş olduğunuz yazı, köşe yazarımız "Bekir Sarı" tarafından yazılmıştır. {alertInfo}

Ağva'nın Sesi

Ağva'nın Sesi, 2017 tarihinde kurulan haber sitemiz kuruluşundan bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız olmaya söz vermiştir. Ağva'nın ilk ve tek haber sitesidir. Haber sitemiz de Ağva'dan son dakika haberleri, ekonomi, kültür vb. ilgili haberler yer almaktadır.

* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski
Deprem Yardım
Deprem Yardım
Deprem Yardım

İletişim Formu